Ajankohtaiset tiedotteet

Uusi vuosi, uudistettu ECDL!!

Meillä ECDL Finlandilla vuosi 2010 tuo tullessaan paljon uudistuksia sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Syksyn ajan olemme kovasti työskennelleet näiden muutosten parissa, jotta Suomessakin jatkuvasti kasvava ECDL-toiminta vastaa entistä paremmin työelämän ja koulutusmaailman tarpeisiin. Uudistuksilla pyrimme tarjoamaan testikeskuksillemme ajankohtaisia ja uusia arvioinnin välineitä ja opiskelijoille entistäkin mielekkäämmän tavan opetella uusia, välttämättömiä tietoteknisiä taitoja.

Suurin muutos on perustutkintojen tutkintovaatimusten päivitys sekä tutkintouudistus. Nämä muutokset toteutetaan jokaisessa ECDL-maassa, ja uudet vaatimukset kattavat entistä monipuolisemmin pertuskäyttäjän tieto- ja taitotason.

Uusi Syllabus 5.0 on ottanut askeleen rennompaan suuntaan, ja esimerkiksi sosiaalisen median termien huomioiminen jo peruskäyttäjän tasolla on mukana uusissa tutkintovaatimuksissa.

Uuden Syllabuksen löydät tästä.

Syllabus-päivitykseen liittyvät kiinteästi myös uudet automaattiset testit, jotka julkaistaan vuoden 2010 alussa. Testit edustavat entistäkin kehittyneempää teknologiaa, uuden sukupolven testaustapaa, ja ne mahdollistavat entistäkin autenttisemman ja mielekkäämmän testaustavan InApplication-tekniikkaa hyväksikäyttäen.
Testeihin voi tutustua tästä.


Myös ECDL Health-tutkintoon liittyy uudistuksia!
ECDL Health on saanut opiskelun ja opetuksen tueksi verkko-oppimisympäristön, joka on rakennettu osallistuvuus ja itsearviointi vahvasti huomioon ottaen.

Tulevan talven aikana syntyy taas paljon uusia ideoita, oivalluksia sekä testikeskuksia ympäri Suomen, ja odotamme innokkaasti myös ”uuden sukupolven” ECDL-toiminnan vastaanottoa Suomen testikeskuksissa!

Sitä mukaan kun saamme uudistusta valmiiksi tiedotamme siitä sivuillamme!!
 
Taitosanomat

ECDL asiakastiedote

Tilaa sähköpostiisi kuukausittain ilmestyvä asiakastiedote >>
Powered by Smart Kotisivutyökalu